Avatar Master

Avatar is een bewustzijnstraining, gericht op het loslaten van onbewuste overtuigingen die je hinderen in het verkeer met anderen. Het woord avatar komt oorspronkelijk uit het sanskriet in de betekenis van iemand die anderen behulpzaam is. De training bestaat voornamelijk uit oefeningen die je met jezelf confronteren. Als je je eigen hindernissen herkent, dan kan je er wat aan doen. Dat gaat ook min of meer vanzelf en dat is ook de bedoeling. Je krijgt er wel leiding bij, maar niemand anders dan jezelf vertelt je waar de problemen zitten.

 Ik heb de eerste cursus in 2003 gedaan. Ik wist niet wat me overkwam. Maar het heeft me enorm veel goed gedaan, dat is later gebleken. Het heeft me ruimte gegeven om de wereld en de mensen om me heen onbevangen en met niet teveel vooroordelen te beschouwen. Het werd voor mij ook gemakkelijker om anderen de ruimte te geven en ze niet te willen sturen.

 Ik ben inmiddels al jaren Avatar Master. Voor meer informatie kan je bij mij terecht, maar je kan ook contact opnemen met de leiding in Nederland via www.avatar.nl of rechtstreeks in Amerika via Star’s Edge.

 Veel succes!

 

Geplaatst 24 november 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.